Arhivare Documente

Serviciul de arhivare a documentelor reprezintă pentru noi mai mult decât simpla depozitare a acestora. Deoarece recunoaștem importanța acestor documente pentru dumneavoastră, serviciile noastre vă asigură păstrarea, evidența riguroasă și o securitate garantată a acestora în spații autorizate, precum și imediatul acces la aceste documente.

Arhivare Documente

Serviciul de arhivare documente presupune existența a mai multe etape, acestea fiind esențiale în realizarea unui serviciu optim care să satisfacă cerințele oricărui client.​

Știind că timpul dumneavoastră este prețios și în vederea eliminării unei posibile deteriorări, compania noastră va asigura furnizarea de cutii de arhivare, precum și transportul documentelor dumneavoastră în perfectă siguranță la sediul companiei, respectând toate standardele cerute.

Deoarece clientul nostru beneficiază de acces imediat la documentele arhivate, o etapă foarte importantă o reprezintă nivelul de organizare a documentelor încă din momentul în care le primim. Acest lucru nu constă numai în împachetarea acestora, ci și în clasificarea lor urmărind criterii relevante pentru dumneavoastră precum tipul de document, termene de păstrare, department, punctul de lucru, etc.

Datorită acestei etape a depozitarii arhivei, costurile sunt reduse, deoarece se vor cunoaște astfel si documentele care vor ajunge la termen și vor putea fi eliminate din arhivă.

După recepția cutiilor de arhivare în centru, se va întocmi o bază de date astfel încât pentru fiecare cutie în parte se vor înregistra informații în baza de date, cu codul de bare de pe cutie și datele înscrise pe cotorul/coperta dosarelor, facilitându-vă astfel un acces cât mai rapid la arhiva dumneavoastră.

​Deasemenea, compania noastra vă oferă servicii de arhivare a documentelor contabile, la cele mai înalte standarde, în special datorită volumului care este net superior oricărui alt tip de documente. Organizarea documentelor contabile reprezintă o prioritate pentru compania noastră, acestea trebuind fi accesate rapid și păstrate într-o stare impecabilă.

Indiferent de tipul documentelor sau dosarelor pe care le doriți arhivate în funcție de activitatea dumneavoastră, Features S.R.L. vă oferă servicii de o înaltă calitate și siguranță, din colaborarea noastră reieșind beneficii maxime și costuri minime comparativ cu calitatea serviciilor oferite.