Arhivare Electronică

Deoarece suntem conștienți de progresul tehnologic al perioadei în care ne aflăm și pentru o mai bună organizare a serviciilor noastre, oferim clienților noștri o mare varietate de servicii de arhivare la cele mai înalte standarde, precum arhivare electronică și digitizare.

Serviciul de arhivarea electronică vă poate oferi beneficii maxime în funcție de dorințele și cerințele dumneavoastră. Datorită acestui tip de serviciu, se realizează un acces imediat în funcție de profilul utilizatorului, precum și o identificare și vizualizare rapidă a oricărui document sau fișier stocat electronic în baza noastră de date.

​Constituirea unei arhive este indispensabilă în funcționarea oricărei companii, deoarece fiecare creator de documente este sub incidența legilor arhivării și are obligația de a asigura condiții optime de organizare, păstrarea și securitatea acestor documente fizice.

Arhivare Electronică / Digitizare

​Companiile care emit documente oficiale au obligația de constituire a unei arhive pe suport fizic, independent de opțiunea constituirii sau nu a arhivei electronice, astfel că această ultimă soluție oferă doar un ajutor suplimentar în organizarea documentelor companiei dumneavoastră.

Arhivarea digitală a documentelor și fișierelor dumneavoastră se realizează prin convertirea acestora din format fizic în format electronic, asigurându-se astfel un acces sigur și rapid la copia digitală a documentelor.

Documentele din arhiva păstrată pe support fizic, vor fi ordonate și clasificate conform unor proceduri metodologice stabilite prin colaborare cu clientul.

După acestă etapă de grupare, urmează procesul de scanare a documentelor, prin care se va realiza conversia și salvarea documentelor din format fizic în format digital ca fișiere multipage cu extensiile: *.tiff, *.pdf, *.djvu, compatibile cu software-ul de gestiune.

Prin Autorizarea unui angajat în vederea colaborării cu compania noastră, veți putea avea acces complet la arhiva companiei în cel mai scurt timp. Deasemenea, veți putea cunoaște în orice moment istoricul solicitărilor, iar nivelul de confidențialitate va fi permanent asigurat.

Beneficiile externalizării arhivei fizice către compania noastră sunt numeroase și constau într-o mai bună securitate a arhivei dumneavoastră, control total asupra arhivei și optimizarea costurilor și a timpului de lucru.